Juli 2019 – Blog voor bureau ICE

Het einde van het schooljaar is in zicht. Ik werk nog één dag op kantoor en gisteren nam ik afscheid van mijn klasje. Mijn laatste echte eigen klas. Ik schreef een blog over hoe je het afscheid nemen makkelijker maakt. Volgend jaar sta ik nog 1 dag voor de groep, een groep 5. Dat wordt natuurlijk ontzettend leuk en leerzaam maar het is toch anders dan twee of meer dagen een eigen groep draaien.

Ik nam vorige week ook afscheid van mijn startende leraren. Gelukkig was het geen echt afscheid, volgend jaar mag ik ze allemaal weer bezoeken in de klas en lesgeven aan hun groep. Het begeleiden van startende leraren was echt een feestje, dus namen we ook afscheid van elkaar met een feestje. Een korte terugblik op het schooljaar en daarna een muziekquiz, door Stefan Weck. Met een etentje als slot. Het was een topjaar en ik heb nu al zin in volgend jaar!