Maart 2019 – Interview in JSW

Een tijd geleden, zo’n vijf jaar, werd ik door Ronald Buitelaar geïnterviewd voor het ROM (Rotterdams Onderwijs Magazine). Het was een ontzettend prettig gesprek met een man die veel weet van het onderwijs, en zeker het Rotterdamse onderwijs. Zelf ooit leraar geweest in Rotterdam, weet deze man waar hij over praat. Voeg daaraan toe dat hij humor heeft, geïnteresseerd is, betrokkenheid toont en echt verstand heeft van dit vak en je hebt voor mij een fantastische gesprekspartner over het mooiste vak dat er is.

In de afgelopen jaren kwamen we elkaar met soms grote en soms kleinere regelmaat tegen bij onderwijs evenementen waar we dan een kort praatje hielden. Totdat ik werd gevraagd door het JSW voor een interview voor de rubriek ‘Beeldbepalers in het Nederlandse onderwijs’. (WOW!) Ik zei uiteraard ja en helemaal toen ik hoorde dat Ronald Buitelaar mij kwam interviewen.

Het was weer een heerlijk gesprek en het resultaat van dat gesprek is te lezen via deze link.