Februari 2019 – Nieuws & Co

De leukste momenten zijn voor mij als ik gevraagd word om te vertellen over mijn vak vanuit mijn eigen ervaring en expertise. Ik ben gevraagd om eens in de zes weken op de radio (radio 1) in het programma Nieuws & Co vanuit mijn persoonlijke ervaring als leraar basisonderwijs Rotterdam mee te praten over actualiteiten uit het onderwijs van de dag.

En dus vertrok ik richting Hilversum Media Park op een zonnige maandag in de voorjaarsvakantie voor mijn eerste radio gesprek als ‘vriend van Nieuws & Co’. Dit programma wordt gepresenteerd door Lara Rense. Tijdens mijn eerste optreden (dat klinkt toch wel echt heel cool) ben ik geïntroduceerd en  sprak ik vooral over wat ik nu doe in het onderwijs. Natuurlijk werd er een link gelegd naar wat er momenteel booming is in het onderwijs, namelijk het lerarentekort. En hoe ik met mijn werk als coach startende leraren daar een rol in probeer te spelen. Hoe? Luister het interview via de link!

Vanaf 18:18 ben ik in de uitzending.