Processed with Rookie Cam

Februari 2018 – Blog voor Bureau ICE

Woop woop! Dit is toch wel even heel bijzonder! Na afloop van mijn lezing voor het toetscongres kreeg ik een mail vanuit de organisatie om mij te bedanken voor de lezing. Ze hadden veel enthousiaste reacties gekregen op mijn bijdrage.

Of ik misschien een blog wilde schrijven voor de sectie PO?

Eeehhhh…natuurlijk!

Wat een feest! Want ik mag helemaal zelf invullen waar de blogs over gaan! Ik heb er voor gekozen om de lijn door te zetten die ik tijdens de presentatie ben gestart. Hoe leer je kinderen om gaan met keuzes en daardoor met eigenaarschap en verantwoordelijkheid? Hoe maak ik als leraar keuzes in mijn onderwijs? En hoe betrek ik daar de kinderen bij? En…waarom vind ik dat allemaal zo belangrijk!

Lees hier mijn eerste blog voor bureau ICE.