Januari 2017 – CultuurEducatieCafé in Schiedam

Als eerste spreker trakteerde ik de genodigden van het Cultuur Educatie Café van Schiedam op dinsdag 24 januari op een presentatie vol anekdotes, verhalen en persoonlijke ideeën over hoe volgens mij kunst- en cultuuronderwijs eruit kan zien. Niet alleen door goed les te geven in de beeldende vakken maar ook, en misschien nog wel meer, door het te verweven door je hele onderwijs in. Omdat kunst- en cultuur onderwijs voor mij ook gaat over persoonsvorming. Worden wie je bent. Je talenten ontdekken. Met elkaar in gesprek zijn over wat er om je heen gebeurt en wat je ziet. Voorbeelden te over uit mijn eigen praktijk. Het resultaat van deze middag? Rode wangen bij mij en enthousiaste reacties van de aanwezigen. Een geweldige afsluiting van een voor mij toch al geweldige dag!

cultuurcafe

Voor de directe link naar de reactie van de organisatie klik op deze link. 

Voor meer informatie over de organisatie ga naar www.stichtingmooiwerk.nl.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.