IMG_0142

September 2018 – Inspiratiesessie 1

Een nieuw schooljaar, nieuwe kansen! Vanaf dit schooljaar begeleid ik alle startende leraren van BOOR. En dat is tof! Elke leraar bezoek ik minimaal twee keer, waarvan ik één keer les geef aan hun klas. Superleuk maar ook heel spannend. Want dat betekent dat ik mij sowieso 50 x stagiaire ga voelen…. Hop, in de leercurve dus!

Naast de bezoeken organiseer ik voor alle eerste-, tweede- en derdejaars startende leraren inspiratiesessies. Tijdens zo’n sessie gaan we in op overkoepelende thema’s zoals Teach Like A Champion, oudergesprekken en lesgeven in de stad.

 

Op woensdag 5 september zijn we gestart met een feestelijke eerste sessie. Een deel van de sessie gebruikten we voor kennismaking, vervolgens heb ik praktische tips gegeven rondom het vormgeven van de 5 fases van groepsvorming, de eerste bezoeken zijn ingepland en EduEnVogue sloot af met een presentatie van de modetrends voor komende winter. Van Catwalk tot Schoolplein!

Patrick en Inge liepen model, zijn beiden ook leraar en konden dus ook een tip geven. Cindy, IB-er, maakte prachtige foto’s. We sloten de middag af met een goede pizza en een gezellig praatje voor iedereen die wilde blijven.

Op naar de tweede inspiratiesessie!