Juni 2018 – EduEnVogue voor BOOR

BOOR, Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam, sloot het lustrumjaar af met een feestelijk parade in het Maasgebouw naast de Kuip. Danielle, Renée en Inge (team EduEnVogue) trakteerden de Rotterdamse leraren tijdens dit feestje op een onderwijsmodeshow met dé trends voor komende zomer.

Ellen en Marley waren dit keer onze stralende modellen. Ellen, al enkele jaren werkzaam in het onderwijs, en Marley, vierdejaars PABO student, bleken een gouden koppel. Met veel flair toonden zij op de catwalk de nieuwste mode.

Danielle presenteerde dit keer twee modetrends; power clashing en opheldering. Veel kleur op de catwalk en dus ook in de klas!

Renée vertelde over GRIT in de klas, het kweken van een growth mindset en de trend om je een Rotterdammer te voelen.

Vervolgens was het aan Inge om de leraren en andere onderwijs betrokkenen te enthousiasmeren de trends te pitchen die zij zien in de scholen. Liedjes, toneelstukjes en soepele praatjes, het zat er allemaal bij.

Wederom een geslaagde onderwijsmodeshow van EduEnVogue!