April 2018 – EduEnVogue in Assen

Op een maandag in april gingen drie enthousiaste EduEnVogue ladies op weg naar … Assen! Het Drenthe college trakteert haar werknemers elk jaar op een indrukwekkende studiedag. Maar je zou het ook een feestdag kunnen noemen! Wat een aanbod en wat een mensen! Entertainment overal, heerlijk eten en een goedgevuld programma.

Ook EduEnVogue mocht een steentje bijdragen. Danielle Brand toonde drie trends voor de komende zomer. Deze werden geshowd door modellen Jan-Willem en Jolanda. Zelf waren ze blij verrast door de combinaties en ook het publiek zag de trends voor dit seizoen wel zitten.

Renée inspireerde de leraren tussen de trends door om na te denken over een aantal mode dilemma’s, zich bewust te worden van het effect van hun uitstraling op leerlingen en te genieten van de mening van een aantal basisschool leerlingen over de kledingstijl van hun juffen en meesters.

Na de trends zette Helen de deelnemers aan het werk. De uitdaging was om na te denken over je eigen stijl, gecombineerd met de trends van de zomer.

Een geslaagde show in het verre Drenthe. En als klap op de vuurpijl kwam ik ook nog Jan Verweij tegen, mijn onderwijs2032 maatje. Altijd leuk!