November 2017 – EduEnVogue at Tilburg University

Op een grijze woensdag in november gingen Danielle en ik op pad naar Tilburg University. We werden vergezeld door model Rommert, die er helemaal klaar voor was om de mannelijke kant van de drie trends te showen aan alle leraren die wij verwachtten. Goodie bags in de auto, alle kleding uitgezocht, stukken tekst voorbereid, we waren er helemaal klaar voor!

Helaas was de opkomst niet zo groot als we hadden gehoopt. Maar wat blijkt, de onderwijs modeshow presenteren aan 6 leraren zorgde voor een bijzondere middag. Waarin we echt in gesprek konden gaan met deze leraren over hun onderwijs én de trends in de klas. En dat was eigenlijk ontzettend leuk om te doen!

Iedereen pitchte een trend die gespot was in de mode of in de klas. En dus ging ook iedereen met de geweldige EduEnVogue goodie bag naar huis!

Voor EduEnVogue schreef ik een blog over één van de trends van die middag. Dat kan je hier lezen.