December 2017 – Promofilmpje voor INHolland

Soms vergeet ik dat het al best even geleden is dat ik de PABO heb afgerond. Inmiddels zit ik in mijn twaalfde jaar lesgeven (WOW!) en doe ik zoveel meer dan alleen voor de klas staan. Één van de projecten waar ik momenteel aan werk is het motiveren van HAVO/VWO leerlingen in en om Rotterdam om voor de PABO te kiezen.

Zelf heb ik de PABO gevolgd aan de Hogeschool InHolland. Hoe grappig was het dat ik via één van mijn projectgenoten gevraagd werd om mee te doen aan een reeks filmpjes voor mijn eigen vroegere PABO!

De vraag was of ik gefilmd mocht worden voor de klas (ja natuurlijk, altijd!) en waar ik nog meer inspiratie uit haalde? Voor mij het perfecte moment om een podium te creëren voor EduEnVogue! Mode én onderwijs in een filmpje waarin ik als rolmodel voorgesteld wordt, driedubbel wow!

En ik kon het natuurlijk niet laten om bij modemall Voorwinden een aantal outfits te passen….