Oktober 2017 – EduEnVogue op het Lerarencongres

Wat een feest! Tijdens deze vijfde editie van het Lerarencongres inspireerden Danielle, Jaimy en ik leraren om zich deze winter te kleden volgens de trends ‘Speelse balans’, ‘Nieuwe autoriteit’ of ‘Boijmans stijl’.

Een mini versie van onze show ‘Van catwalk tot schoolplein’ werd gepresenteerd door styliste Danielle Brand. Terwijl zij leraren inspireerde van catwalk tot schoolplein, gingen Jaimy en ik op zoek naar ambitieuze en stijlvolle leraren. Dat je ambitie hebt lijkt ons duidelijk als je in je eigen tijd op een congres bent waar vooral workshops worden gegeven door leraren zelf! Dus ambitie konden we eigenlijk gelijk afvinken.

 

 

 

Goed geklede leraren werden gespot, gingen op de foto en namen een leuke goodie bag mee naar huis.

Er bleek veel interesse te zijn naar de show die wij groots uitvoeren. Het idee achter “Geef les en dress to impress” verraste mensen en de leraren werden echt nieuwsgierig naar meer. Dus wie weet zie je ons binnenkort wel bij jou in de regio!

Eigenlijk is bijna iedereen het er mee eens dat we aan ons imago moeten werken. Het imago van de beroepsgroep. Natuurlijk realiseren wij ons altijd dat de kwaliteit van je onderwijs dik op nummer 1 staat. Maar leerlingen kijken wel de hele dag tegen jou aan. En je bent een rolmodel, ook in je uitstraling. Wees jezelf, wees verzorgd en behoud je eigen stijl!

Op het Lerarencongres hebben we deze boodschap luid en duidelijk verspreid. Wil je meer informatie over deze show? Mail dan naar info@reneevaneijk.com.