Juni 2017 – Blog voor EduEnVogue

Ik was in Amerika om vooral veel lessen te bekijken. Samen met een reisgenootje zat ik in de klas bij een ontzettend actieve en vooral ritmische juf. Hij stuurde zijn vrouw een filmpje waarop zij reageerde met: ‘Zelfs die modebewuste juf gaat helemaal mee in het ritme!’. Ik bedoel maar. Ook in Amerika zit mode in het onderwijs! Of dat moment dat ik drie keer – steeds een beetje luider – iemand HEY hoorde roepen. Toen ik dan eindelijk besefte dat ze het blijkbaar tegen mij had keek ik haar half verdwaasd aan…sorry? ‘I just love love LOVE your shoes!’. Thank you!

Ook voor EduEnVogue schreef ik een stukje over Amerika. Over de mode in het onderwijs in New York City! En over hoe fijn het is als alles goedkomt. En hoe goed het is dat niet altijd alles helemaal goedkomt… Lezen dus!

Klik hier om mijn blog te lezen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.