April 2017 – Blog voor EduEnVogue

Op reis naar Amerika. Inmiddels ben ik weer terug! Ik schreef al over alle excitement rondom de reis zelf. Van alles neem ik terug. Maar ik ben niet de enige die in die week ontzettend veel heeft geleerd. Mijn stagiaire kent me goed en begreep dat ik heel blij zou worden van een appje op dinsdagmiddag met de woorden ‘Het ging echt heel goed vandaag!’. Het leukste app-gesprek was op vrijdagmiddag, toen haar eerste week solo voor de groep voorbij was. Ja, ze was he-le-maal kapot. Maar wat was het leuk om een hele week je eigen groep te draaien! (haar woorden). Want het is toch anders als ik er niet ben… (‘niet dat je in de weg loopt hoor Renée!’) I know! Dus gaan we komende week lekker lunchen en bespreken hoe ze het gevoel van ‘haar eigen klas’ vast kan houden. Want, zo verzekerde ze mij op de app toen ik vroeg tot wanneer ze eigenlijk bleef, ze is er tot aan de zomervakantie. Of, in haar woorden; “Ik blijf tot het bittere eind!”.

Lees hier mijn blog voor EduEnVogue. Over de ontspanning én de ontsnapping van de leraar!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.