Maart 2017 – Teach in Zwolle

Hoe maakt Teach like a champion een betere leraar van mij? Wat heeft Teach mij als leraar gebracht? Of, nog veel belangrijker, wat heeft Teach mijn leerlingen gebracht! Effectiviteit in mijn lessen, kwalitatief sterker taalgebruik van mijn leerlingen, bewustwording over wat ik aan het doen ben in de klas, 100 % (bijna altijd ;)) betrokkenheid van mijn leerlingen, een goede en vooral actieve werksfeer in de klas, heul veul positiviteit voor mij én de kids en uiteindelijk durf ik te zeggen dat al deze factoren effect hebben op de resultaten van mijn groep.

Op woensdag 22 maart haalde mijn lieve moeder me op van school om samen op roadtrip te gaan richting Zwolle. Wat een feest! Na een supersnelle lunch ging mijn moeder, die overigens niet in het onderwijs werkzaam is, op haar gemakje zitten om te luisteren. Om na 15 hele minuten weer op te staan en door te gaan naar Haarlem….vroem!

Nog even over dat taalgebruik. Donderdag keek ik een taalles na van de kinderen. Toen bleek toch dat niet iedere leerling even blij wordt van mijn taalgebruik…zie afbeelding hierboven!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.