Maart 2017 – Blog voor Eduenvogue

Toekomst versus geschiedenis, het is nogal een verschil. Het is ontzettend belangrijk, in mijn ogen dan, om voldoende aandacht te besteden aan de (en onze) geschiedenis. Om jezelf te leren kennen in al jouw glorie is het noodzakelijk te weten wat er achter je ligt, wat er om je heen is gebeurd met de mensen en de omgeving en de groep waarbinnen jij je eigen voelt. Dus geven we op school geschiedenis.

Maar hoe zit dat met de toekomst? En met jouw toekomst? Onze toekomst? Ik geef sinds ik groep 7 heb toekomstles. Wat dat inhoudt, daar lees je meer over in mijn nieuwste blog voor EduEnVogue!

Overigens zijn de lessen op zichzelf echt zeer vermakelijk en zie je op het moment zelf heel veel gebeuren bij de kinderen. Echter zijn de reflecties en terugblikken van de mini’s in mijn klas nog het állermooist! Lees bijvoorbeeld het kaartje van Koutar hierboven in de afbeelding als reactie op de les van Tom…genieten toch?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.