Maart 2017 – Reclame Rotterdam Onderwijsstad

Op maandagochtend opende ik mijn voordeur en werd enthousiast begroet door een voltallige cameraploeg! Het bleek nog niet gemakkelijk om én te filmen, én recht naast me te blijven fietsen. Maar wat een geweldige groep mensen werken er bij Ministry of Frames. Geen drempel te hoog (letterlijk), geen brug te steil (ook letterlijk) en geen afstand te ver (nogmaals: letterlijk!). En voor mij was het eigenlijk nog het gemakkelijkst. Ik mocht doen wat ik het liefste doe: praten over onderwijs terwijl ik door de mooie stad Rotterdam fiets. Over de Rozenbrug, langs de oude bomen aan de singel, het Hofplein overstekend, door de drukte van de Coolsingel, met zweet op het voorhoofd de Erasmusbrug over en eindigend op de Kop van Zuid. Waarom? Om reclame te maken voor leraren in Rotterdam, ter ere van de titel Rotterdam Onderwijsstad van het jaar. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het filmpje hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.