Januari 2017 – Blog voor EduEnVogue

Precies een week geleden nodigde ik lieve vriendin Inge onder valse voorwendselen uit bij mij thuis. Om een kopje thee te drinken en ‘een klein beetje te helpen’ met de goodie bags van EduEnVogue voor de NOT. Little did she know….dat er 1000 (!!!) flyers op haar lagen te wachten om gevouwen te worden en in een plastic hoesje gestopt te worden. Vergezeld door een potloodje, een sterretje, een briefje voor de lezer én een flinke dot confetti. Waar de liefste altijd weer erg gelukkig van wordt overigens. Eeeehhh… Toen ik ’s avonds half scheel naar bed ging kwam er een slim  plannetje in me op. Als begintaak zou ik de kids laten vouwen en zakjes vullen. Hoezo kinderarbeid? Zeer wiskundig kleedde ik dit zaakje in. ‘Hoeveel flyers denk je dat jij kan vouwen in 10 minuten?’ ‘Kun je inschatten hoeveel zakken confetti we nodig hebben voor 500 zakjes?”

Binnen 30 (!!!) minuten was ALLES af. Waarom o waarom had ik daar niet eerder aan gedacht? Kinderen vinden het namelijk FANTASTISCH om de juf te helpen! Dus lieve Inge, als ik je volgende keer uitnodig voor een kopje thee, wees dan niet bevreesd.

Over mijn inhoudelijke en mentale voorbereiding op de NOT blogde ik voor Jaimy. Lees dat via de link.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.