Oktober 2016 – Wat als leraren het voor het zeggen hebben?

En bij die vraag gingen de Rotterdamse leraren HE-LE-MAAL los! Leraren met Lef organiseerde weer een echte LEF bijeenkomst. Vol theater en dynamiek. Met alleen maar enthousiaste leraren die echt vooruit willen met het Rotterdamse onderwijs kan je alleen maar een fantastische brainstorm als resultaat verwachten. En dat is zeker het geval geweest!

Vijf thema’s. Vijf brainpowers. Vijf rondes om je idee te verkopen. Vijf ideeën die het halen tot de plenaire pitch. Vijf geweldige pitches van vijf enthousiaste leraren of student leraren. Vijf cheques waarmee de gemeente aangeeft de ideeën te ondersteunen en het waarmaken ervan te faciliteren. Met één idee dat naar huis gaat met het hoogste bedrag. Met als naam Connect Each. Of zeg je Connect Teach? Behoefte is er duidelijk aan dit idee. Een online en/of offline plek waar leraren elkaar ontmoeten. Regio, cluster, bestuur, denominatie overstijgend. Tot volgend jaar in het onderwijscafé dat tegen die tijd misschien wel echt bestaat!

Voor een impressie in beeld, klik op de link!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.