Oktober 2016 – Het lerarencongres

Elk jaar organiseert de OnderwijsCoöperatie het lerarencongres. Van voor en door de leraar. Dit jaar trok ik de stoute schoenen aan en gaf zelf een workshop met als titel ‘Hoe word ik een leraar met lef?’. Bij de start van het festival werden de bezoekers warm gemaakt door workshop gevers die zichzelf en hun workshop mochten pitchen op de zeepkist. Ook mijn naam werd uit de hoed getrokken. Of het daar aan lag, aan de titel óf aan iets anders, ik weet het niet. Maar terwijl de organisatie mij had verteld uit te gaan van ongeveer 25 bezoekers, had ik minstens 55 (!!!) geïnteresseerde leraren in mijn lokaal!

Die na een uur allemaal vertrokken, hopelijk geïnspireerd en in ieder geval met een gezonde dosis lef om de rest van de dag van zichzelf te laten horen…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.