Oktober 2016 – Nu Al Wakker op Radio 1

Nu al wakker? Om 04:00 uur in de ochtend? Als het nog donker is en er nog geen vogeltje fluit? Ja zeker! Vriendlief stelde voor om mij te brengen en weer mee terug te nemen, zonder dat voorstel had ik er wel wat langer over nagedacht!

Om 04:15 uur gingen we op weg naar het mediapark in Hilversum. Op radio 1 werd ik geïnterviewd vanwege de dag van de leraar, 5 oktober. En dat was echt ontzettend leuk! Uiteindelijk is het ook een redelijk lang interview geworden. Positieve aandacht voor het mooiste beroep ter wereld, daar kom ik graag wat eerder mijn bed voor uit.

Tijdens de pauze op school, want om 08:20 stond ik gewoon met een glimlach voor de klas, wilden de kinderen graag horen wat ik verteld had op de radio. Vond u het spannend? Is het gek om uw eigen stem te horen? Was het ver rijden? Wilt u dit nog een keer doen?

Een beetje, niet echt, ja en …… JA!

Klik hier om het radio interview terug te luisteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.