Mei 2016 – ProDemos

Een rondleiding geven over het Binnenhof en door Madurodam lijkt niet al te lastig. Maar als het dan gaat om leerlingen van groep 7/8….een ander verhaal! In vergelijking met leerlingen van het VO, laten zij nog wel eens een traan als ze niet gekozen worden bij het democracity spel. Of plakken ze vast aan jou als rondleider. En wat moet je daar mee? En hoe spreek je ze aan? En welke rolverdeling ga je aan met de leraar van de groep?

Naar aanleiding van deze en andere vragen ontwierp ik een presentatie over ‘Hoe om te gaan met basisschool leerlingen tijdens het geven van de rondleiding?”. Deze presentatie gaf ik aan medewerkers van ProDemos. Een zeer professionele organisatie met enthousiaste medewerkers en rondleiders. Meer info over hun aanbod vind je op www.prodemos.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.