Januari 2016 – School aan zet

School aan Zet organiseert sessies met directeuren over school ontwikkeling. De verschillende fasen op weg naar een lerende school worden besproken. Casussen passeren de revue en er is volop uitwisseling onderling.

Voor sessie 3 werden Martin Bootsma en ik uitgenodigd om over onze eigen ervaringen te vertellen rondom ‘teamleren’. In mijn presentatie probeerde ik antwoord te geven op de vraag ‘wat heb ik nodig van mijn directeur om teamleren mogelijk te maken?’.

Het was een interessante middag. Ik vind het vooral fijn als er ruimte is voor vragen vanuit de aanwezigen en als zij dat ook daadwerkelijk doen. Deze bijeenkomst was kleinschalig en dus ook laagdrempelig. Er werden veel vragen gesteld en het gesprek kwam goed op gang. Helemaal succesvol wordt het als ik zelf ook weer met nieuwe ideeën vertrek en dat was dit keer zeker het geval!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.