Januari 2016 – Presentatie eindadvies onderwijs 2032

Op een mooie zaterdagmiddag mocht ik tijdens de opening samen met Jan Verweij een aantal woorden spreken over onze ervaringen als platformlid en als leraar het afgelopen jaar. Wat een eer was het om mee te mogen denken over het onderwijs van de komende jaren! Onderwijs waarin we kinderen voorbereiden op hun toekomst. Waar we ze leren te zijn wie ze zijn, de nodige kennis en vaardigheden aanleren om een beroep uit te kunnen oefenen, een fijne plek te hebben in de samenleving en gelukkig te zijn! Voor mij erg belangrijk dat er een keuzestuk in zit. Scholen krijgen de vrijheid, maar niet de vrijblijvendheid, om goed te kijken naar de onderwijsbehoeften van hun leerlingen. En daarop in te spelen. Leraren, nu krijgen jullie de kans om het onderwijs zelf te maken! Ik ben erg trots op ons eindrapport en kijk uit naar de toekomst. Ik ben zeer benieuwd naar de ontwerpfase.

Klik hier voor het eindadvies van ons onderwijs 2032.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.