Oktober 2014 – Nominatie Leraar van het Jaar

Geweldig! Wat een ervaring, wat een feest! In mei kreeg ik te horen dat ik bij de laatste 10 hoorde die voor de titel ‘Leraar van het Jaar 2014’ in de race waren. Een filmpje maken, een brief schrijven en ja hoor ik bereikte de top 3! Cineac Noord in de klas, Radio Rijnmond voor je neus als je midden in je instructie zit, prachtige beelden van je werk én een fantastische finale waar je met je klas naar toe mag. Een ervaring die ik niet had willen missen!

Beelden van de klas – klik op de foto

Herinneringen 8

Cineac Noord – genomineerd – klik op de foto

Herinneringen 10

Cineac Noord – na de uitreiking – klik op de foto

Herinneringen 7

Radio Rijnmond in de klas

Herinneringen 4

Hart van Nederland in de klas

Herinneringen 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.