November 2015 – presentatie Gouda

Sylvio Noel, directeur van de Prinses Julianaschool in Gouda, hoorde mij in december 2013 spreken voor alle directeuren van BOOR. Daar sprak ik over wat een leraar nodig heeft van een goede directeur. Hij kwam hier afgelopen najaar op terug en vroeg mij te spreken op zijn nieuwe school.

Met als doel het lef in deze onderwijsgevenden los te maken zodat ze een sprong kunnen maken in het ‘eigenaar voelen van je eigen onderwijs’.

Het was een inspirerende studiemiddag waar ik zelf ook weer ideëen opdeed. Na afloop vroeg ik het team om een kaart aan zichzelf te adresseren en zichzelf een  boodschap mee te geven. Wat doe je morgen of volgende week anders of niet meer? Begin 2016 kunnen ze deze kaart op hun eigen deurmat verwachten en reflecteren of het gelukt is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.