April 2015 – Studiereis Italië

Leraren met Lef organiseerde een studiereis naar Italië. In het kader van Passend Onderwijs bezocht het reisgezelschap, uit het merendeel bestaande uit leraren, alle type scholen in de omgeving van Pisa. In Italië kennen ze geen speciaal onderwijs, al het onderwijs is inclusief. Het bijzondere aan deze reis was dat we niet alleen met veel leraren uit Nederland waren, maar dat we ook in contact zijn geweest met veel Italiaanse leraren. Tijdens een conferentiedag, volledig gericht op uitwisseling en delen van kennis, werden casussen verteld uit beide landen.

Verwachtingen van het gezelschap – klik op de foto

Italie 2

Impressie van dag 1 – klik op de foto

Italie 3

Afsluitende citaten reisgezelschap – klik op de foto

Italie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.