Juf van groep 6, voorzitter Leraren met Lef, lid onderwijs 2032 en …

…met een vleugje bescheidenheid en sprankelende trots begin ik voor mezelf. Naast 5 dagen klas en andere geweldige activiteiten op het gebied van onderwijs ontwikkeling wil ik groeien. Presenteren voor grote groepen, andere onderwijs betrokkenen inspireren om enthousiast te blijven! Omdat dit gewoon het leukste vak van de wereld is, zeker als je er zoveel naast mag doen als ik…

In en over onderwijs is zoveel te vertellen! Daarom deze site. De pagina’s staan voor mij in & over onderwijs.

Enthousiast over onderwijs ben ik, vanaf kleins af aan. Spreken in en over onderwijs wil ik niet alleen in de lerarenkamer van mijn school doen, maar ook bij jullie op school! Inspireren ja graag. Misschien inspireren deze beelden je om meer te willen weten. Herinneringen van anderen aan mij zijn er om te delen, om van na te genieten en van te leren. Contact mij als je geïnteresseerd bent in meer Renée!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.